KWALITEIT PRIMEERT

pleisterwerken  //  cementeringswerken  //  gyprocwerken  

 

REALISATIES

Wat doen we?

Wij streven altijd naar de absolute perfectie

Pleisterwerken

Zowel binnenpleisterwerken als buitenpleisterwerken worden vakkundig en met hoogwaardige materialen uitgevoerd als basis voor de afwerking van binnenmuren en plafonds.

Cementering

Cementeringswerken zijn een ideale oplossing voor vochtige ruimtes om ander andere schimmel tegen te gaan. Zowel in badkamers, douche, keuken of kelder, wordt de cement machinaal of manueel aangebracht, afhankelijk van de grootte van het oppervlak. De cementeringslaag stoot het water af en biedt een betere hechting voor de wandtegels.

Gyprocwerken

Scheidingswanden, voorzetwanden, Gyprocplafonds en F3 afwerking (hoogste graad van afwerking bij Gyproc) worden vakkundig geplaatst door aannemer Den Roover Geert bvba in Herk-de-Stad. Daarnaast worden uw wanden en plafonds tevens van een goede isolatie voorzien.

ONZE REALISATIES

Benieuwd naar projecten verwezenlijkt door aannemer Den Roover Geert bvba?

Hiernaast vindt u alvast enkele foto’s van realisaties ter illustratie van onze veelzijdige aanpak pleisterwerken, cementeringswerken, gyprocwerken en totaalprojecten.

Op tal van plaatsen in Limburg, Brabant en Antwerpen realiseerde het professionele team van Den Roover Geert bvba hoogwaardige projecten.

 

Bekijk alle projecten

ONZE PARTNERS